Over ons

De therapeuten en hun specialisaties van de praktijk oefentherapie Cesar in het gezondheidscentrum Korte Akkeren stellen zich hieronder voor;

 

 
Lucy Vismans Alstje den Ouden Daniëlla Timmermans

Lucy Vismans  

Werkt met volwassenen met klachten van het houding- en bewegingsapparaat.

"Het leuke van het vak is dat je mensen iets kunt leren over zichzelf, wat ze iedere dag kunnen gebruiken om b.v. sterker, of juist rustiger door het leven te gaan. Zo draag je bij aan een beetje meer geluk. Om vanuit je hoofd je eigen lijf aan te sturen, daardoor je eigen kracht ervaren en die op een gezonde manier leren gebruiken is voor iedereen handig. Van huis uit ben ik altijd gestimuleerd om te sporten en te bewegen, eerst zwemles, avondvierdaagse en later handbal. Nu mijn ouders een hoge leeftijd hebben zie je bij hen het belang van die gedachte: zij zijn nog steeds actief!"

Voorbeelden van te behandelen klachten:

Klik hier voor een instructiefilm

Specialisaties:

Met de beweegkuur werken we multidisciplinair, d.w.z. samen met de diëtist (www.weteneneten.nl en www.nvdietist.nl) en de (praktijkondersteuner van de) huisartsen in het gezondheidscentrum met als doel een gezonder leefpatroon aan te leren door meer te bewegen en beter te eten, gedurende 1 jaar onder begeleiding.

Ook bij valpreventie wordt samengewerkt, dan  met de praktijkondersteuner van de huisarts en de thuiszorg.

lucy

 

Alstje den Ouden      Daniëlla Timmermans  
Werken met kinderen met houding- en bewegingsproblemen of achterstand in de motorische ontwikkeling.
Voorbeelden van te behandelen klachten zijn;

Specialisaties:

Behandelen op externe locaties:

sonja

 

vvocm

kinderoefentherapie

korte akkeren